Advokat LosbyEr du på utkikk etter advokat Losby ? Da trenger du ikke lete mer. Ta heller kontakt for en gratis og uforpliktende vurdering av din sak, og vi garanterer at du vil ønske å bruke oss etterpå.Advokat Losby – Losby advokat er et lite firma hvor hver enkelt advokat jobber spesialisert med et par rettsområder.Ettersom advokater jobber så smalt har de opparbeidet seg en betydelig kunnskap om alle viktige detaljer på området. Djevelen ligger i detaljene!

Vi er også opptatt av at en juridisk prosess ikke bare handler om den kliniske juss. Vi har stort fokus på ivaretakelse av mennesket som står i den juridisk prosessen – enten de trenger advokat Losby eller utenfor. Dette er særlig viktig i saker hvor vi representerer privatpersoner. Det er både skremmende og utmattende å være involvert i en juridisk prosess med advokat Losby . Tett oppfølging, orientering om hva som til en hver tid skjer på en lettfattelig måte og støtte, er sentralt i vår filosofi. Vi tar oss tid til dette for deg som bor i Losby og trenger advokat Losby .Det juridiske arbeidet vi presenterer i Losby er imidlertid alltid short and sweet. Vi har også fokus på kostnadskontroll. Vi mener det er fullt mulig å levere juridisk arbeid i toppklasse uten at det skal koste «skjorta». Første samtale med oss er alltid gratis  som advokat Losby .

Våre satsningsområder er arbeidslivsjuss i Losby , både bistand til arbeidstakere og arbeidsgivere i og utenfor Losby , familierett. Skilsmisse, arv, økonomisk oppgjør etter samlivsbrudd, barnefordeling og barnevern, eiendom og kontraktsrett samt saker etter helsepersonelloven.

Vanlige saker vi håndterer er: sluttavtaler, oppsigelser, avskjed, virksomhetsoverdragelse, diskriminering, konkurranseklausuler, rådgivning om arv, opprettelse av testament, barnefordeling, tvangsvedtak etter barnevernloven, avtaler om formuesordninger, entrepriserett, mangler ved bolig, mangler ved håndverkertjenester, veirett, naborett, tvangsoppløsning av sameier, forbrukerkjøp, kjøpsrett, pengekrav, bilrett, erstatning og klager til helsepersonellnemnda. Innen arbeidsrett og eiendom tilbyr vi også skreddersydde kurs og seminarer. Vårt hovedkontor ligger i Losby i rolige omgivelser. Vi tenker best i rolige omgivelser.

Våre kunder holder til i og rundt Losby , og flere ganger i uken har vi møter med våre klienter der. Gjennom vårt samarbeid med Regus disponerer vi kontorer over hele byen, og du kan velge hvor det passer best å møte oss. Du kan selvfølgelig også møte oss på kontoret i Losby . Hvis vi ikke bryr oss, hvem vil? Ta kontakt med oss angående din sak dersom du trenger juridisk bistand fra advokat Losby .


bjornAdvokat Losby